PLATA SIGURĂ LA LIVRARE

Evaluare Medie 4.94 / 5
4.8/5

SnapOn Smile®: Oferă un Zâmbet PERFECT tuturor, indiferent de tipul de dinți! Este un strat detașabil non-invaziv, inventat de stomatologi experți.

Ultimele 7 rămase la ofertă

179 RON În loc de 419 RON

Acoperire pentru Dinți FĂRĂ ACE, Nedureroasă, fără vizite la Stomatolog

SnapOn Smile este noul set de proteze ocluzale premium, este o husa dentara INVIZIBILA pentru un ZÂMBET PERFECT si DINTI FOARTE ALBI fara a plati mii de euro unui stomatolog.

Folosim cel mai subțire material de pe piață: toată lumea va crede că sunt dinți adevărați! Este fabricat din POLIPROPILEN MEDICAL MICRO-SUBTIRE care este super COMODA si PERMITA O POTRIVARE PERSONALIZATA, fara sa va faceti griji in privinta mancatului sau a bei, nu se va desprinde niciodata, atasamentul este sigur.

100% SATISFUT SAU RASTURS

Vă oferim o garanție de 24 de luni și o rambursare completă în 14 zile dacă nu sunteți mulțumit de produsul nostru. Pentru orice clarificare, nu ezitați să ne contactați, vom încerca să vă ajutăm în cel mai bun mod posibil!

PROFITĂ OFERTA: SNAPON SMILE la doar 179.00 RON cu Ramburs la livrare

OFERTA NOASTRA INCLUDE:

Comanda acum este simplă și rapidă.

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

PENTRU COMANDA LA OFERTA


    Întrebări frecvente

    Transportul expres este GRATUIT, plata ramburs poate avea un cost suplimentar in functie de oferta aleasa.

    Expedierea comenzii se face in 1/2 zi lucratoare.

    Puteți plăti direct la livrare la domiciliu!

    Cu siguranță! Dacă nu sunteți mulțumit, îl puteți returna în termen de 14 zile de la primirea produsului și puteți obține o rambursare completă.