PLATA SIGURĂ LA LIVRARE

Evaluare Medie 4.94 / 5
4.8/5

MINI PHONE I16 PRO

Telefonul mobil pliabil 5G DUAL SIM pliabil cu memorie extensibilă de până la 1 TB, cu ecran Ultra-HD și taste mari și lizibile

DISPONIBILITATEA ULTIMULUI STOC

344 RON În loc de 741 RON

De acum înainte, nu veți mai avea nevoie de telefoane mobile scumpe, cu i16-PRO™ puteți face totul și la viteză maximă!

FLEXIBIL ȘI CONFORTABIL

Mini Phone 16-PRO™ oferă o experiență incredibil de flexibilă și convenabilă prin gestionarea simultană a două cartele SIM și o memorie extensibilă de până la 1 TB!

Acest lucru înseamnă că puteți stoca o gamă largă de fotografii de înaltă rezoluție, videoclipuri 4K și multe aplicații fără să vă faceți griji cu privire la spațiul disponibil!

Dacă sunteți un profesionist care are nevoie de două numere de telefon separate sau un pasionat de fotografie care dorește să aibă toate fișierele sale digitale la îndemână în orice moment, i16-PRO™ este conceput pentru a se potrivi perfect nevoilor dumneavoastră!

ECRAN FULL HD

Ecranul HD mare de 1,77 inchi al modelului i16-PRO™ oferă culori vibrante și detalii clare, oferind o experiență de vizionare captivantă pentru vizionarea de videoclipuri, vizualizarea fotografiilor și navigarea prin aplicațiile preferate.

Acest ecran vă oferă o calitate vizuală uimitoare care face ca fiecare moment petrecut la telefon să fie o experiență plăcută și captivantă!

În plus, tastele mari de pe tastatură permit persoanelor în vârstă sau celor cu deficiențe de vedere să formeze și să tasteze fără probleme!

REȚEA RAPIDĂ 5G

Modelul i16-PRO™ este conceput pentru a funcționa pe o gamă largă de rețele, inclusiv cele mai recente standarde, cum ar fi 5G, asigurând o conectivitate rapidă și fiabilă oriunde ați merge!

Acest lucru înseamnă că vă puteți bucura de o conexiune stabilă și de înaltă calitate pentru a naviga pe internet, pentru a efectua apeluri video sau pentru a descărca conținut multimedia fără probleme!

În plus, în zonele cu un semnal slab, veți putea călători în continuare în 4G la o viteză rapidă!

CAMERA 4K

i16-PRO™ vine cu o cameră 4K încorporată care vă permite să surprindeți momente speciale cu o claritate și o vivacitate extraordinare.

Dacă înregistrați video sau faceți fotografii, această cameră vă oferă posibilitatea de a vă păstra amintirile la cea mai înaltă calitate posibilă, asigurându-vă că fiecare detaliu este clar și realist!

Profitați de OFERTA SPECIALĂ la doar 344 RON cu plata ramburs ÎNAINTE DE TERMINAREA STOCURILOR!

De ce Mini Phone I16-Pro este cel mai bun de pe piață

OFERTA NOASTRĂ INCLUDE:

Încercați-l timp de 14 zile și dacă nu sunteți mulțumit vă vom rambursa întreaga sumă fără nicio ezitare!

Comanda acum este simplă și rapidă.

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

PENTRU COMANDA LA OFERTA


    Întrebări frecvente

    Transportul expres este GRATUIT, plata ramburs poate avea un cost suplimentar in functie de oferta aleasa.

    Expedierea comenzii se face in 1/2 zi lucratoare.

    Puteți plăti direct la livrare la domiciliu!

    Cu siguranță! Dacă nu sunteți mulțumit, îl puteți returna în termen de 14 zile de la primirea produsului și puteți obține o rambursare completă.