BIZTONSÁGOS FIZETÉS SZÁLLÍTÁSKOR

Átlagos értékelés 4,94 / 5
4.8/5

MINI PHONE I16 PRO

Összecsukható 5G DUAL SIM mobiltelefon akár 1 TB bővíthető memóriával, Ultra-HD képernyővel és nagyméretű olvasható billentyűkkel

LEGÚJABB ELÉRHETŐSÉG RAKTÁRON

26990 HUF helyett 76629 HUF

Mostantól nincs szükséged drága mobiltelefonokra, az i16-PRO™ segítségével mindent megtehetsz, méghozzá csúcssebességgel!

RUGALMAS ÉS KÉNYELMES

A Mini Phone 16-PRO™ hihetetlenül rugalmas és kényelmes élményt nyújt a két SIM-kártya egyidejű kezelésével és az akár 1 TB-ig bővíthető memóriával!

Ez azt jelenti, hogy nagy felbontású fényképek, 4K videók és számos alkalmazás széles skáláját tárolhatja anélkül, hogy aggódnia kellene a rendelkezésre álló hely miatt!

Függetlenül attól, hogy Ön egy szakember, akinek két külön telefonszámra van szüksége, vagy egy fotórajongó, aki minden digitális fájlját mindig kéznél szeretné tudni, az i16-PRO™-t úgy tervezték, hogy tökéletesen megfeleljen az Ön igényeinek!

FULL HD KÉPERNYŐ

Az i16-PRO™ nagyméretű, 1,77 hüvelykes HD-képernyője élénk színeket és éles részleteket kínál, így magával ragadó élményt nyújt a videók és fényképek megtekintéséhez, valamint a kedvenc alkalmazásokban való navigáláshoz.

Ez a képernyő lenyűgöző vizuális minőséget biztosít, amely a telefonálás minden pillanatát élvezetes és magával ragadó élménnyé teszi!

A billentyűzet nagyméretű billentyűinek köszönhetően ráadásul az idősebbek vagy a gyengén látók is gond nélkül tárcsázhatnak és gépelhetnek!

GYORS 5G HÁLÓZAT

Az i16-PRO™-t úgy tervezték, hogy a hálózatok széles skáláján működjön, beleértve a legújabb szabványokat, például az 5G-t is, biztosítva a gyors és megbízható kapcsolatot, bárhová is megy!

Ez azt jelenti, hogy stabil, kiváló minőségű kapcsolatot élvezhetsz az internetezéshez, videohívások lebonyolításához vagy multimédiás tartalmak letöltéséhez minden gond nélkül!

Ezeken túlmenően a gyenge térerővel rendelkező területeken is gyors 4G sebességgel tudsz majd utazni!

4K KAMERA

Az i16-PRO™ beépített 4K kamerával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy különleges pillanatokat örökítsen meg rendkívüli tisztasággal és élességgel.

Valójában, akár videót rögzít, akár fényképeket készít, ez a kamera lehetőséget ad arra, hogy a lehető legjobb minőségben őrizze meg emlékeit, biztosítva, hogy minden részlet éles és valósághű legyen!

Használja ki a KÜLÖNLEGES AJÁNLATOT csak 69,00 € utánvéttel, mielőtt a készletek befejeződnek!

Miért a Mini Phone I16-Pro a legjobb a piacon?

AJÁNLATUNK TARTALMAZZA:

Próbálja ki 14 napig, ha elégedetlen, habozás nélkül visszatérítjük a teljes összeget!

A rendelés most gyors és egyszerű.

TÖLTSE KI AZ ŰRLAPOT

RENDELÉS AZ AJÁNLATBAN


    Gyakori kérdések

    Az expressz szállítás minimális költséggel jár, hogy garantálja a termék rövid időn belüli megfelelő kiszállítását.

    A megrendelés 1/2 munkanapon belül kiszállításra kerül.

    Fizethet közvetlenül házhoz szállításkor!

    Biztosan! Ha nem elégedett, a termék kézhezvételétől számított 14 napon belül visszaküldheti, és visszakaphatja a teljes vételárat.