НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Среден рейтинг 4.94 / 5
4.8/5

MINI PHONE I16 PRO

Сгъваемият мобилен телефон 5G DUAL SIM с възможност за разширяване на паметта до 1 TB, с Ultra-HD екран и големи четливи клавиши

ПОСЛЕДНА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД

135.00 BGN Вместо 298 BGN

Отсега нататък вече няма да ви трябват скъпи мобилни телефони, с i16-PRO™ можете да правите всичко и то с максимална скорост!

ГЪВКАВ И УДОБЕН

Mini Phone 16-PRO™ предлага невероятно гъвкава и удобна работа с две SIM карти едновременно и възможност за разширяване на паметта до 1 TB!

Това означава, че можете да съхранявате широк набор от снимки с висока разделителна способност, 4K видеоклипове и много приложения, без да се притеснявате за наличното пространство!

Независимо дали сте професионалист, който се нуждае от два отделни телефонни номера, или фотоентусиаст, който иска да има всички свои цифрови файлове винаги под ръка, i16-PRO™ е проектиран така, че да отговаря идеално на вашите нужди!

FULL HD ЕКРАН

Големият 1,77-инчов HD екран на i16-PRO™ предлага ярки цветове и резки детайли, осигурявайки поглъщащо зрително изживяване при гледане на видеоклипове, разглеждане на снимки и навигация в любимите ви приложения.

Този екран ви осигурява невероятно качество на изображението, което превръща всеки момент на телефона в приятно и завладяващо изживяване!

В допълнение, големите клавиши на клавиатурата позволяват на по-възрастните хора или на тези с нарушено зрение да набират и въвеждат номера без никакви проблеми!

БЪРЗА МРЕЖА 5G

i16-PRO™ е проектиран да работи в широк спектър от мрежи, включително най-новите стандарти като 5G, като осигурява бърза и надеждна свързаност, където и да отидете!

Това означава, че можете да се наслаждавате на стабилна, висококачествена връзка, за да сърфирате в интернет, да провеждате видеоразговори или да изтегляте мултимедийно съдържание без никакви проблеми!

В допълнение, в райони със слаб сигнал, все още ще можете да пътувате в 4G с висока скорост!

4K КАМЕРА

i16-PRO™ разполага с вградена 4K камера, която ви позволява да заснемате специални моменти с изключителна яснота и яркост.

Всъщност, независимо дали записвате видео или правите снимки, този фотоапарат ви дава възможност да запазите спомените си с възможно най-високо качество, като гарантира, че всеки детайл е ясен и реалистичен!

Възползвайте се от СПЕЦИАЛНАТА ОФЕРТА само за 135 RON с наложен платеж ПРЕДИ ЗАВЪРШВАНЕ НА СТОКИТЕ!

Защо Mini Phone I16-Pro е най-добрият на пазара

НАШАТА ОФЕРТА ВКЛЮЧВА:

Опитайте го за 14 дни и ако не сте доволни, ние ще възстановим цялата покупка без никакво колебание!

Поръчката сега е лесна и бърза.

ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМУЛЯРА

ЗА ПОРЪЧКА НА ОФЕРТА


  С натискането на „Завършване на поръчката“ вие потвърждавате, че приемате политиката за защита на данните и политиката за поверителност.

  Чести въпроси

  Експресната доставка е БЕЗПЛАТНА, наложен платеж може да има допълнителни разходи в зависимост от избраната оферта.

  Изпращането на поръчката става за 1/2 работни дни.

  Можете да платите директно при доставка до дома!

  Със сигурност! Ако не сте доволни, можете да го върнете в рамките на 14 дни след получаване на продукта и да получите пълно възстановяване на сумата.