BIZTONSÁGOS FIZETÉS SZÁLLÍTÁSKOR

Átlagos értékelés 4,94 / 5
4.8/5

DRONE X PRO

Professzionális drón, amely fotókat készít, videókat rögzít 4K HDR-ben, és nem igényel engedélyt

LEGÚJABB ELÉRHETŐSÉG RAKTÁRON

27183 HUF helyett 85145 HUF

Rögzítse meg a világ szépségét egyedülálló részletességgel 4K HDR/60 fps videóval és 48 MP fotókkal

Az új, beépített inverterrel rendelkező C18 kefe nélküli motoroknak köszönhetően akár 93%-kal magasabb teljesítményt garantál, mint a piacon lévő többi drón.

Könnyen ellenáll az 5-ös szélerősségnek, miközben stabil marad, és a leglátványosabb légi akrobatikára képes. (akár automatikusan is ).

Továbbá a DroneXPro® még bonyolult forgatókönyvekben is képes elkerülni az akadályokat a 12 LiDAR szenzornak köszönhetően, amelyek valós időben készítenek 3D-s térképet, így előre jelzik a lehetséges ütközéseket, kiszámítják a talajhoz való közelséget és a távolságot tárgyaktól

A DroneXPro® legújabb generációs 48 MP-es kamerával van felszerelve: 24 mm, ƒ/1,78 optikai képstabilizátorral egy második generációs érzékelőn és hét elemes objektívvel, így akár éjszaka vagy gyenge fényviszonyok mellett is éles és fényes fényképeket készíthet. 4K-s videók készítéséhez 60 képkocka/másodperc sebességgel.

Minden 3 tengelyes gimbal stabilizátorra van felszerelve, amely minden irányba 360 fokban elforgatható, így lélegzetelállító felvételeket és felvételeket készíthet

A nagy pontosságú GPS helymeghatározásnak köszönhetően a DroneXPro® automatikusan hazatérhet, ha a jel megszakad, a hatótávolságon kívül vagy az akkumulátor lemerülése esetén, gyenge GPS-jel esetén az optikai áramlási helymeghatározó funkció lép működésbe, és a drónt a földre tereli. a teljes biztonságban.

Ezen túlmenően ez a funkció a kettős magasságtartási technológiával és a légnyomás-érzékelővel kombinálva nagyon stabilan lebeg, ami még jobbá teszi az irányítást és a repülési élményt.

Használja ki a KÜLÖNLEGES AJÁNLATOT mindössze 27183 HUF -ért, utánvéttel, MIELŐTT A KÉSZLET ELFOGYNA!

VÉGTELEN FUNKCIÓK:

ÉRINTÉS ÉS REPÜLÉS: A DroneXPro® végigrepül a kijelölt úton, lazíthat és elmerülhet a videóban.

KÖVESSEN ENGEM: A DroneXPro® felismeri Önt vagy a kiválasztott objektumot, és automatikusan követni fogja, bárhová is megy

ÉRDEKES PONT: A DroneXPro® körül fog keringeni az előre beállított pont, amely lehetővé teszi, hogy professzionális felvételeket és videókat készítsen, amikor az esze és a keze szabadon van.

FELVÉTEL ÉS FELVÉTEL KÉSZÍTÉSSEL: A DroneX® úgy készít fényképeket és videókat, hogy felismeri az Ön mozdulatait beállították

Az 5 GHz-es FPV adó zökkenőmentes, akadozásmentes, valós idejű képátvitelt tesz lehetővé nulla késleltetéssel!

Minden Android vagy iOS mobiltelefonnal kompatibilis, és maximum 10 távolságra képes átvitelre kilométer! A DroneXPro®-val nincs korlátozva, hogy merre mehetsz.

Ha a DroneXPro® túllépi a maximális távolságot, automatikusan visszatér a jeltartományba

Minden új generációs 16,8 voltos, 32 000 mAh-s és 203,6 Wh-s szilárdtestalapú intelligens akkumulátor 120 perc repülést támogat, és 10 ezer töltési ciklust garantál.

2 akkumulátorral együtt 240 percre meghosszabbítja az utazást az égen.
Minden akkumulátor gyorstöltő csatlakozással rendelkezik, amely lehetővé teszi a teljes feltöltést mindössze 28 perc alatt.

TERMÉK ELFOGYOTT: Rendelje meg most mindössze 27183 HUF -ért, utánvéttel!​

Miért a Drone X Pro a legjobb a piacon?

AJÁNLATUNK TARTALMAZZA:

Próbálja ki 14 napig, és ha nem elégedett, habozás nélkül visszatérítjük a teljes költséget!

A rendelés most gyors és egyszerű.

TÖLTSD KI AZ ŰRLAPOT

RENDELÉSRE AJÁNLATBAN


  Gyakori kérdések

  Az expressz szállítás minimális költséggel jár, hogy garantálja a termék rövid időn belüli megfelelő kiszállítását.

  A megrendelés 1/2 munkanapon belül kiszállításra kerül.

  Fizethet közvetlenül házhoz szállításkor!

  Biztosan! Ha nem elégedett, a termék kézhezvételétől számított 14 napon belül visszaküldheti, és visszakaphatja a teljes vételárat.

  powerd by sample